KLAS-Beogradska pekarska industrija sa svojom tradicijom dugom sedam decenija predstavlja jednog od najvećeg i najpoznatijeg proizvođača hleba i peciva u Srbiji.  U svojoj širokoj ponudi proizvoda nudimo veliki asortiman različitih osnovnih i specijalnih vrsta hleba kao i hlađenog, smrznutog i pakovanog peciva. Izlazeći u susret potrebama i zahtevima potrošača, postojeći asortiman hleba i peciva proizvodi se od različitih vrsta brašna: pšenično, integralno, krompirovo, kukuruzno, sojino brašno, mekinje, raž...uz prisustvo različitih semenki lana, suncokreta, susama, ovsenih pahuljica,kima – svakodnevno se obogaćuje novim, još ukusnijim i kvalitetnijim proizvodima.     
U okviru našeg poslovnog sistema postoji akreditovana laboratorija koja ima sve potrebne sertifikate (HACCP и ISO standard) za kontrolu ispravnosti i kvaliteta proizvoda u skladu sa savremenim standardima u proizvodnji pekarskih proizvoda. Pored velikih trgovinskih sistema kao i državnih ustanova s kojima ima uspešnu dugogodišnju saradnju,  širok asortiman pekarskih proizvoda plasira u 23 maloprodajna objekata na teritoriji Beograda.  
 
Tržišna orjentacija i poslovanje firme uslovljavaju primenu najnovije tehnologije, enterijera i usluga u čemu držimo korak sa najboljim firmama iz ove branše.     
Hleb i pecivo pravimo s ljubavlju, čuvajući svoju dugu tradiciju i poštovanje velikog broja zadovoljnih potrošača.